even wachten...

Skola

Skola VOF is een jonge start-up met als doel een volledig leerlingvolgsysteem te ontwikkelen voor het deeltijds kunstonderwijs.

Onze kenmerken zijn:

• rechtstreekse bereikbaarheid voor onze klanten
  • luisteren naar de vragen van onze klanten
  • snel oplossingen aanbieden
  • een doelgerichte aanpak
  • een flinke dosis humor

Wij geven zelf al 17 jaar met passie en veel goesting les in het deeltijds kunstonderwijs. Vanuit deze ervaring zoeken wij eigentijdse oplossingen die de academie een niveau hoger kunnen tillen.

Skola is nog jong en blijft steeds in ontwikkeling. Daarom luisteren wij graag naar U

Sandy Vandendriessche

Sandy studeerde gitaar aan het Conservatorium te Gent. Hij geeft gitaar, groepsmusiceren en begeleidingspraktijk in de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord te Tielt. Hij was er gedurende 7 jaar de ICT-coördinator. Daarnaast is hij ook actief als freelance muzikant, geluids- en lichttechnicus.

Binnen Skola is Sandy de verantwoordelijke voor verkoop en ondersteuning. Hij geeft de opleidingen, verzorgt de support en onderhoudt de contacten en contracten.

Jan Cherlet

Jan studeerde eerst voor Industrieel Ingenieur, voordat hij zich volledig op muziek ging concentreren. Hij heeft les gegeven in de academies van Dilbeek, Harelbeke, Roeselare en nu is hij voltijds verbonden aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord Tielt. Daar geeft hij slagwerk, groepsmusiceren en is hij beleidsondersteunend coördinator.

Jan is een echte muzikale duizendpoot. Als slagwerker, toetsenist, leerkracht, coördinator, arrangeur, componist, soundpainter en therapeut is hij actief in verschillende ensembles en organisaties: Bl!ndman, Arco Baleno, Triangeltrio, 4OnTheWay, DuoXXI, UZ-Gent… Jan is artistiek leider van Ursa Minimal Music Band en ontwikkelaar van de methodiek 'MusicaMova - Psychomotorische training met slaginstrumenten'

Binnen Skola neemt Jan het programmeerwerk voor zijn rekening.